torsdag 6 december 2012

Vårt vansinnesprojekt!

Ja - det är lite vansinne, men kan bli så vansinnigt bra och vi kan ha vansinnigt kul... så nu kör vi!

Det finns en länk med arbetsfördelning uppe till höger (kalenderprojektet). Och en sak är jätteviktig att ALLA har klart för sig: vi måste hjälpas åt så mycket vi kan om detta ska kunna lyckas. INGEN får stå ensam med "sin film", den som kan redigera och fixa måste vara beredd att hjälpa andra som inte är så bra, den som har idéer måste dela med sig, den som ser att nån annan har problem måste hugga i så att saker och ting löses.

TIDEN är knapp. Vi har kanske bara två lektioner till vårt förfogande? Därför måste ni förbereda er och varandra så att eventuell rekvisita, nödiga hjälpmedel (om ni vill filma och redigera. Fast visst kan man redigera direkt på youtube också?) etc finns på plats när vi har lektion.

ALLA FILMER SKA VARA KLARA PÅ KVÄLLEN ONSDAGEN DEN 19 DECEMBER. Jag har kanske en överraskning på lut till torsdagen den 20:e, när vi ska se på vårt verk!

Viktigt att tänka på är UPPHOVSRÄTTEN. Jag kommer att skriva ett blogginlägg om musik. Bilder vet ni hur det är: ni får bara använda "fria bilder".

Onsdagen den 19:e ska vi göra sista filmen tillsammans. Då ska alla vara utklädda (så mycket man kan och vill) till August. Jag skriver ett särskilt blogginlägg om det också.

JAG TROR ATT DET HÄR BLI SÅ KALASBRA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar