fredag 7 september 2012

Bloggfråga vecka 36

Torsdagslektionen ägnades åt Mr Pip, Mr Watts och de andra karaktärerna i den roman vi läst tillsammans: Att tro på Mr Pip av Lloyd Jones. Det blev många intressanta samband mellan teman i boken och berättelsernas roll för människan, på gott och ont.

FÖR DIG SOM VAR PÅ LEKTIONEN (några var ju sjuka) innebär veckans blogguppgift att välja något av de teman ni diskuterade i din grupp och INTE redovisade och skriva om det: vilket är temat och vilket/vilka samband har det med berättelser och berättande i romanen?

FÖR DIG SOM MISSADE LEKTIONEN finns en uppgift där du ska redovisa boken enskilt. Det blir ju sällan lika givande som att få prata om den tillsammans med andra, men jag hoppas att du inte har sån otur att du är sjuk nästa gång vi ska diskutera en gemensamt läst roman. Det du får blogga om är helt enkelt din läsupplevelse (analysen får du uppgift till när vi ses) av romanen. Vad tyckte du om? Vad tyckte du inte om? Fanns det något du inte förstod? Vilka teman/mönster bär du med dig efter läsningen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar